Weg met de kilo’s voor de zomer


Als je moe bent van die kilo’s die er deze winter weer zijn aangekomen en als de schrik je om de oren slaat bij de gedachten dat je deze zomer weer in bikini wilt, lees deze tips dan zorgvuldig en ik garandeer je dat je gewicht zult verliezen!

1. Neem verantwoordelijkheid over je eigen gedachten
We leven in een wereld waarin junkfood heel makkelijk verkrijgbaar is in winkels en daardoor is de verleiding groot om meer calorieën tot ons te nemen dan we nodig hebben. In de oertijd, toen het voedsel schaars was, gebruikten we meer fysieke energie om daadwerkelijk ons het eten te krijgen. Het overlevingsmechanisme werd geactiveerd om uithongering te voorkomen.

Als er minder voedsel in ons het lichaam komt, vertraagd de stofwisseling om energie te behouden; dit betekende dat er minder vet werd verbrand.

Ons lichaam neemt een dieet waar als een vorm van honger en moeten we naar onze geest kijken om ons te helpen om dit overlevingsmechanisme te slim af te zijn.

Feel-Fine biedt om verschillende factoren die bij overgewicht horen aan te pakken. Maar Feel-Fine erkent ook de noodzaak van een holistische benadering als je echt vastbesloten bent om gewicht te verliezen. Dus volg de gids voor een slankere jou!

2. Bepaal je doel
Ben je van plan om gewicht te verliezen of wil je blijven zoals je bent? De eerste stap is om die bewuste beslissing om gewicht te verliezen te maken. De tweede stap is om vast te houden.
Kom je in de verleiding om jezelf af ​​en toe te verwennen, maak je dan geen zorgen. Zorg ervoor dat je je zelf geen mislukking vindt en laat je zeker niet leiden door een schuldgevoel: Je bent een normaal, gezond menselijk wezen, je bent niet onfeilbaar; dus denk eraan, een terugval is niet hetzelfde als een totale mislukking.

Stel jezelf realistische doelen en richt je daarbij niet te snel op gewicht verliezen. Een gezond gewicht is afhankelijk van een gezonde manier van leven.

3. Let op de calorieën

3500 calorieën staat al gauw in verhouding tot een pond vet. Het is niet nodig alles wat je eet om te rekenen naar calorieën, maar wees je wel bewust van wat bepaalde voedingsmiddelen aan calorieën bevatten en voedingsmiddelen met veel calorieën te vermijden.

4. Denk na over wat je eet

Als je gewend bent om te snacken tussen de maaltijden door of laat te eten ’s nachts, organiseren uw dag dan anders. Een gezonde volwassene moet gemakkelijk in staat zijn om tussen de maaltijden door minstens drie uur niet te eten. Houd een eetdagboek en ontdek je zwakke momenten.

5. Vergeet de weegschaal
Wees niet geobsedeerd door je gewicht. Je bent in staat te vertellen wanneer je bent afgevallen, wanneer je kleren losser beginnen te zitten.

6. Vermijd crash diëten
Meer dan 90% van de mensen die gaan op crash diëten komen vaak weer op het gewicht wat ze hadden als ze stoppen met het dieet (en vaak meer).

7. Maak bewegen een deel van je leven
Een stevige, tien minuten wandeling elke dag vermindert spanning en u helpt je om fitter te worden, daarnaast zal het, vreemd genoeg, ook het hongergevoel verminderen. Vergeet een slopende, zware lichamelijke inspanning (tenzij je echt leuk), maar beweeg zoals jij het prettig vindt. Vind tijd om dingen te doen die je graag doet, zoals fietsen, dansen, wandelen, zwemmen.

8. Ontwikkel een liefde voor water
Een glas koud water voor elke hoofdmaaltijd laat je maagkrimpen, waardoor je minder honger hebt; water zal je helpen giftige stoffen uit uw systeem te spoelen en je huid te reinigen.

9. Beloon jezelf
Het ontwikkelen van een gezondere aanpak van je eetpatroon verdient een beloning, dus laat jezelf verwennen: ga dan voor een aromatherapie massage of een Indiase hoofdmassage of een nieuw kapsel – of luister gewoon ontspannen naar je favoriete hypnose-opname met geurende kaarsen en oliën – wat jou het meeste aanspreekt – en doe dit regelmatige om jezelf eraan te herinneren dat je het waard bent, omdat je een bijzonder mens.

10. Boek een hypnosesessie
Heeft u net dat steuntje in de rug om daadwerkelijk aan de slag te gaan met je gewicht, boek dan een hypnosesessie bij Feel-Fine.

11. Bereid je voor op de zomer en begin vandaag!!!!!!

Namens Feel-Fine wens ik u veel succes en een fantastische zomer!

Comments & Responses