Home » 10 tips bij afvallen met hypnose

10 tips bij afvallen met hypnose

Om op je gewicht te komen en te blijven is het heel belangrijk dat je onderstaande 10 tips bij het afvallen met hypnose volgt. Die zullen je helpen bij de (na-)werking van de hypnosessie en daarmee ook je vroegere relatie met eten. Wil je afvallen zonder hypnose dan zijn deze tips eveneens goed bruikbaar.

De tips helpen je dus bij je gewichtsverlies. Neem nu de verantwoordelijkheid om deze instructies nauwkeurig tot op de letter te volgen en succes zal het resultaat zijn!

 1. Eet slechts 3 kleine maaltijden per dag om te wennen aan het nieuwe leven.

Kies voor minder en gezond voedsel. Aangezien je porties kleiner zullen worden is het verstandig om te investeren in kleine borden en kommetjes.

 1. Eet traag en bewust en stop met eten zodra je voldaan bent.

Geniet van elke hapje eten, maar eet traag: kauw grondig op je eten (gemiddeld 15-20 keer per hap). Leg je mes en vork neer tussen elke hap door; leg je broodje na elke neer. Pas na 20 minuten registeren je hersenen dat je aan het eten bent en genoeg hebt gegeten. Eet absoluut niet voor de tv of tijdens het lezen, aangezien je je dan niet bewust bent van wat je eet. Focus je volledig op het eten dat voor je staat. (Maak hierbij desnoods gebruik van de gratis VGZ app: Mindfulness (oefening: eten)).

 1. Drink voldoende vloeistoffen

Drink het liefst water en minimaal 2 liter per dag!

 1. Beweging

Een erg belangrijk onderdeel is dat je gedurende 30 minuten per dag aan een vorm van beweging doet. Dit kan iets eenvoudigs zijn, zoals wandelen. Aangezien je minder zult eten dan je lichaam nodig heeft om te functioneren, moet je het verschil bijwerken door reserves te verbranden. Indien je niet dagelijks beweegt, zal je lichaam je ongebruikte spieren metaboliseren: je zult dan spiermassa en kracht verliezen. Beweging zal je lichaam vertellen dat jij je spieren wilt gebruiken en het zal je lichaam zo dwingen om het vet te verbranden. Wandelen, touwtje springen en door het huis dansen: beweeg!!! Elke dag!!!

 1. Koop en neem multivitaminen

Gebruik multivitaminen waarin omega 3-vetzuren zitten om je ervan te verzekeren dat je nog steeds alle nodige vitaminen binnenkrijgt.

 1. Luister naar de MP3: Hypnoslim (alleen voor Feel-Fine-cliënten)

De audiohypnose gebruikt de laatste nieuwe technieken om het brein onder controle te houden en is een erg belangrijk onderdeel van onze samenwerking. Het is absoluut essentieel dat je hier minstens één keer per dag naar luistert voor een periode van 30 opeenvolgende dagen. Hierna zijn de resultaten onbewust permanent verzegeld.

Tip: je zult het effect verveelvoudigen, indien je naar deze audiohypnose luistert met een stereo-hoofdtelefoon of oordopjes. Beluister de audiohypnose nooit tijdens het rijden of bij het werken met gereedschap.

 1. Koop iets nieuws

Koop een kledingstuk in de maat waarvan jij droomt. Het hoeft niet duur te zijn. En wanneer je dit gekocht hebt, hang je het kledingstuk aan de buitenzijde van je kast op een plaats waar je het vaak kunt zien.

 1. Gooi onnodige spullen weg

Kom je spullen tegen waarbij je denkt: wat moet ik daar nou mee? Het staat hier toch maar in de weg. Gooi het weg of breng het naar een kringloopwinkel. Bekijk ook eens je kledingkast en gooi oude kleding die je niet meer aantrekt weg óf verkoop ze tweedehands als dat mogelijk is. Hak die knoop door!

 1. Richt eens anders in (Feng Shui)

Richt de woonkamer of slaapkamer eens anders in. Richt het zo in dat jij je er goed bij voelt.

 1. Volg de affirmaties hieronder op

Jezelf affirmaties toespreken (positieve zelfsuggesties) is een bewezen methode van zelfverandering. Hieronder staan goed uitgewerkte en krachtige affirmaties die het allerbest werken als ‘the law of attraction” (de wet van de aantrekkingskracht, The Secret). Maak er een gewoonte van om de paar minuten voor je in slaap valt even je doelgewicht met dankbaarheid voor te stellen. Je onderbewustzijn, meester van je dromen, marineert namelijk ’s nachts in deze gedachten. En aangezien je onderbewustzijn geen verschil kent tussen werkelijkheid en fictie ……

 • Ik ben gezond en ik heb veel energie.
 • Ik zie er steeds aantrekkelijker uit.
 • Ik zit in het proces om er steeds slanker en jonger uit te zien.
 • Mijn kleding past steeds beter.
 • Ik voel me steeds zelfverzekerder.
 • Ik voel me beter over mezelf.
 • Ik zit in het proces om meer te bewegen.

Wil je ondersteuning door een deskundige, neem dan contact met mij op.