Home » Hypnose » Virtuele maagband

Virtuele maagband

Stoppen met rokenEen virtuele maagband of hypnotische maagband is een vrij nieuwe methode om onder hypnose een maagband aan te laten leggen en blijvend resultaat te boeken. Waar een daadwerkelijke maagband een grote ingreep is, kun je door een virtuele maagband relatief makkelijker je gewenste doelgewicht behalen.

Het volledige programma bestaat uit 4 hypnosesessies met tussenpozen van ca. 2 weken. Tijdens deze periode zal ik je bijstaan in de vorm van e-mailcontact. Ondersteuning vindt verder plaats aan de hand van een werkboekje met opdrachten en tips voor een sneller resultaat.

Hoe werken de sessies?

In 4 sessies begeleid ik je door het hele proces.

    • Sessie 1: de intake, de introductie en een hypnosesessie
    • Sessie 2: de werkelijke hypnotische, virtueel operatieve ingreep
    • Sessie 3: bijstellen van de maagband
    • Sessie 4: afronding van het hele proces

Voor wie?

Mannen en vrouwen boven de 18 jaar die een BMI van >30 hebben. Wil je een aantal kilo’s afvallen dan bestaat er een op maat gemaakt programma. Samen bepalen we wat het doelgewicht is en werken we daar naartoe.

Wacht niet langer: neem nu de stap naar een gezonder leven!

Is je interesse gewekt en wil je meer informatie? Bel gratis 06-19050605 en ik vertel je meer over de virtuele maagband of over gewichtsverlies en hoe daar te komen. Je kunt ook direct hiernaast online een afspraak maken.