Home » Hypnose » Stoppen met roken

Stoppen met roken

Stoppen met rokenStoppen met roken door middel van hypnose is een bij uitstek succesvolle methode.

Stel dat je een niet-roker kunt worden, zonder ontwenningsverschijnselen of gewichtstoename. Dat je je ontspannen voelt en tegelijk meer energie hebt. Dat je jezelf als het ware ‘terugprogrammeert’ naar de tijd dat je nog niet rookte.

Stel jezelf eens voor zonder nicotineverslaving. De vrijheid die je dan hebt, de energie en vitaliteit en zeker zo belangrijk: dat je de controle hebt over je eigen leven, zonder afhankelijk te zijn van sigaretten.

Als je nu beslist dat je een niet-roker bent, maak je een bewuste keuze, maar zo lang je onderbewustzijn jou als roker ziet, is er een probleem: het bewuste en het onbewuste zijn in conflict.
Je onderbewustzijn moet daarom als het ware worden gedeprogrammeerd, zodat dit conflict wordt opgelost en dat kan uitstekend met hypnose.

Heb je alles al geprobeerd en heeft dat niet geholpen om van jou een ‘niet-roker’ te maken, grijp dan je kans en boek een hypnosesessie ‘Stoppen met roken’. Alles wat je hiervoor nodig hebt is een sterke wil om te stoppen met roken en de intentie om echt klaar te zijn met roken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Voorafgaande aan de hypnosesessie ontvang je van mij een intakeformulier. In de sessie bespreken we wat je doel is, wat je beperkende overtuigingen zijn en doen we de daadwerkelijke sessie “stoppen met roken”. Verder nemen we in de sessie die dingen weg die je belemmeren om definitief een niet-roker te zijn.

Wacht niet langer en maak meteen een afspraak. In verband met drukte graag per mail of per telefoon.