Home » Afvallen met hypnose

Afvallen met hypnose

AfvallenAfvallen met hypnose is een snelle en uiterst effectieve methode die je helpt om makkelijk af te vallen en je doelgewicht te bereiken en te behouden.

De strijd tegen overgewicht zit namelijk in het bewustzijn en kan prima opgelost worden in het onderbewustzijn, waar de hypnotiseur wel, maar jijzelf niet bijkomt. Je onderbewustzijn is in staat om ongezonde gewoonten volledig te vervangen met gezonde.

Ken je het gevecht tegen overtollige kilo’s, heb je alle diëten al geprobeerd, zonder blijvend resultaat dan is hypnose de oplossing voor jou!

Met hypnose kun je moeiteloos op je doelgewicht komen en daar blijven, zonder hongergevoel en meestal met maar 1 à 2 sessies. Hypnose is geen wondermiddel in de zin dat je wel bereid moet zijn je eetpatroon aan te passen. Je hoeft dat niet alleen te doen: ik ondersteun je in het hele proces.

Diepe ontspanning
Veel mensen hebben op tv weleens hypnose gezien. Daarbij laat de hypnotiseur mensen allerlei rare opdrachten uitvoeren. Jammer, daardoor rust er een zeker taboe op hypnose. Hypnose is in feite niets anders dan een diepe staat van ontspanning waarin je gefocust bent. In je dagelijks leven ervaar je dit ook regelmatig, wanneer je als het ware dingen in trance doet, bijvoorbeeld als je heel geconcentreerd ergens mee bezig bent en nauwelijks merkt wat er om je heen gebeurt. Hypnose is gewoon een mooie manier om met het onderbewuste te werken. Jij blijft altijd zelf de controle behouden, je weet precies wat er gebeurt tijdens de sessie en je komt altijd weer uit hypnose.

Onderliggende emoties
Tijdens de hypnose kan ik met je onderbewuste communiceren en daardoor onderliggende emoties en beperkende overtuigingen opruimen. Cliënten vallen daardoor niet alleen af, ze worden ook positiever en komen meer in hun kracht.

Redenen om nu een afspraak te maken om af te vallen met hypnose:

  • Ben je het zat om je hele leven diëten te volgen zonder blijvend resultaat?
  • Denk je de hele dag aan eten ook al heb je geen honger?
  • Zit je overgewicht je in de weg?
  • Vind je het lastig om te stoppen met snoepen?
  • Eet je te vaak ongezonde dingen met betrekking tot je voeding?
  • Herken jij het jojo-effect en word je steeds maar zwaarder?
  • Krijg je lichamelijke klachten door je overgewicht?
  • Wil je eindelijk je ideale gewicht bereiken en behouden?
  • Wil je weer een gezond leven?

Twijfel dan niet en maak vandaag nog een afspraak hiernaast en wij beloven je: je zult er geen spijt van hebben. Wil je tips om alvast aan de slag te gaan en overtollige kilo’s die er in de winter zijn bijgekomen af te vallen klik dan hier.